Προϊόντα » SPRINTER » Υδραυλικών Συστημάτων » HYDRAULIC 32

SPRINTER

διαθέσιμες συσκευασίες:

1.000 LT
200 LT
18 LT
4x4 LT

HYDRAULIC 32

Υψηλής απόδοσης λιπαντικό υδραυλικών συστημάτων. Προστατεύει αποτελεσματικά από την οξείδωση και τη φθορά ακόμα και κάτω από βαριές συνθήκες λειτουργίας. Τα υλικά στεγανοποίησης (τσιμούχες) δεν επηρεάζονται. Παρασκευάζεται και συσκευάζεται στην Ελλάδα, από πρωτογενή ορυκτέλαια και πρόσθετα τελευταίας τεχνολογίας.SPRINTER


HYDRAULIC 32


Ιδιότητες & Προδιαγραφές


Είναι ένα ορυκτέλαιο υψηλής ποιότητας που επιδεικνύει εξαιρετικά υψηλή απόδοση, μεγάλη διάρκεια ζωής και έχει ένα ευρύ φάσμα εφαρμογών στη βιομηχανία (υδραυλικά και κυκλοφοριακά συστήματα, κ.λ.π.). Παράγεται από ειδικά επιλεγμένα βασικά λάδια και το πιο εξελιγμένο πακέτο προσθέτων νέα γενιάς, που το κάνουν να υπερτερεί σημαντικά σε σχέση με τον ανταγωνισμό. Τα σημαντικότερα χαρακτηριστικά του είναι η άριστη συμπεριφορά του ιξώδους σε όλες τις θερμοκρασίες, η αυξημένη αντοχή στην οξείδωση και τη θερμική αποικοδόμηση, η αξιόπιστη αντισκωριακή προστασία, η ανώτερη υγρή και ξηρή φιλτροδιαπερατότητα και ο διαχωρισμός από το νερό. Τα επιλεγμένα πρόσθετα εξασφαλίζουν εξαιρετική προστασία από τη φθορά ακόμα και κάτω από βαριές συνθήκες λειτουργίας για μεγάλο χρονικό διάστημα. Επιπλέον αποτρέπει τη δημιουργία αφρού, με αποτέλεσμα την αυξημένη αποδοτικότητα του υδραυλικού συστήματος. Τα υλικά στεγανοποίησης (τσιμούχες) δεν επηρεάζονται.

Υπερκαλύπτει τις προδιαγραφές:

DIN 51524 (Part 2) HLP, Vickers I-286-S & M-2950-S, Denison HF-0, HF-1, HF-2, AFNOR 48-690, 48-691, JCMAS HK, General Motors LH-06-1, LH-04-1, LH-03-1, LS-2, Cincinnati P-68, P-69, P-70, U.S. Steel 127, 136, Bosch Rexroth (Variable Volume Vane Pump).


Ιδιότητες


  • Ανθεκτικότητα - διατηρεί την απόδοση ακόμα και μετά από εκτεταμένη σκληρή χρήση που βοηθάει στην επέκταση στη διάρκεια ζωής του λιπαντικού και του εξοπλισμού.
  • Άριστη υδρολυτική σταθερότητα - προστατεύει τον εξοπλισμό από τη διάβρωση όταν υπάρχει νερό στο σύστημα.
  • Εξαιρετική υγρή και ξηρή φιλτροδιαπερατότητα - βοηθά στη μείωση των αλλαγών φίλτρου και στη βελτίωση των επιδόσεων του συστήματος.
  • Εξαιρετική θερμική και οξειδωτική σταθερότητα - βοηθά στη μείωση σχηματισμού λάσπης και βερνικιών, που μπορούν να οδηγήσουν σε προβλήματα.
  • Πολύ καλή αντοχή στη γαλακτωματοποίηση - επιτρέπει το γρήγορο διαχωρισμό του νερού από το λιπαντικό το οποίο συμβάλλει στην πρόληψη της σκουριάς.
  • Εξαιρετική προστασία από την διάβρωση - βοηθά στην παράταση της διάρκειας ζωής του εξοπλισμού, με αποτέλεσμα τη μείωση του συνολικού κόστους.
  • Χαμηλός αφρισμός – μειώνει την τάση δημιουργίας αφρού για να αποφευχθεί η ανεπαρκής λίπανση και πιθανές ζημίες στις αντλίες.
  • Ουδέτερο προς τα υλικά στεγανοποίησης.

ημ/νία τροποποίησης: 16-02-2014

Sitemap

Επικοινωνία

ΓΕΡΟΚΩΣΤΑΣ ΕΠΕ

5ο xλμ Λαρίσης - Τυρνάβου / 41500, Λάρισα / Ελλάδα /

Τηλ : + 30 2410 591827, + 30 2410 591094

Fax : + 30 2410 592369

Τμήμα Πωλήσεων e-mail      : sales@gerokostas.gr

Τμήμα Προμηθειών e-mail   : suppliers@gerokostas.gr

Τεχνική Υποστήριξη e-mail   : support@gerokostas.gr

Γραμματεία e-mail                 : info@gerokostas.gr

Status

Άλλα Προϊόντα

No documents found.

Sprinter