Η Εταιρία
Ιστορικό

Εταιρία » Ιστορικό

1982

ιδρύθηκε η εταιρεία «ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΓΕΡΟΚΩΣΤΑΣ Ο.Ε.» στη Λάρισα με σκοπό το χονδρικό εμπόριο επώνυμων λιπαντικών, φίλτρων και χημικών σε όλη τη Θεσσαλία. Σύντομα άρχισε η αντιπροσώπευση γνωστών οίκων όπως SHELL, ARAL, TOTAL, ELF, WYNNS, MANN, TECNOCAR, NGK κ.α.

1992

εξαγοράσθηκε η εταιρεία «ΣΕΣΙΛ Ε.Π.Ε.» και η εταιρεία μετατράπηκε σε «ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΓΕΡΟΚΩΣΤΑΣ Ε.Π.Ε.».

1993

μεταφέρθηκε σε ιδιόκτητες εγκαταστάσεις (κτίριο 2.000 m2 σε οικόπεδο 16.000 m2) στο 5ο χιλ. Λάρισας-Κοζάνης, στη Γιάννουλη Λάρισας.

2000

ξεκίνησε η εισαγωγή των λιπαντικών STATUS.

2002

ξεκίνησε η εισαγωγή των λιπαντικών GK.

2003

κατασκευάστηκαν ειδικές δεξαμενές για την αποθήκευση χύμα ορυκτελαίων και αντιψυκτικού. Αγοράστηκε μηχάνημα αντίστροφης ώσμωσης για την παραγωγή απιονισμένου νερού εξαιρετικής καθαρότητας, καθώς και ημιαυτόματο μηχάνημα συσκευασίας. Άρχισε η εισαγωγή χύμα αντιψυκτικού απευθείας από το εξωτερικό. Ξεκίνησε η συσκευασία λιπαντικών, αντιψυκτικών υγρών, υγρών φρένων και απιονισμένου νερού SPRINTER. Ενταχθήκαμε σε ολοκληρωμένο σύστημα διαχείρησης των χρησιμοποιημένων λιπαντικών και των συσκευασιών τους.

2005

άρχισε η συνεργασία με μεγάλες εταιρείες όπως η TEXACO για παραγωγή προιόντων με τη δική τους ετικέτα. Η απαίτηση για συσκευασία μεγάλου όγκου προιόντων σε πολύ στενά χρονικά περιθώρια οδήγησε στην κατασκευή νέας υπερσύγχρονης και αυτοματοποιημένης μονάδας συσκευασίας μεγάλης παραγωγικής ικανότητας και υψηλής ταχύτητας.

2006

λόγω της σημαντικής αύξησης των πωλήσεων των λιπαντικών SPRINTER κατασκευάστηκαν νέες μεγάλες υπέργειες εξωτερικές δεξαμενές ορυκτελαίων και υπόγεια δεξαμενή φωτιστικού πετρελαίου. Ξεκίνησε η συσκευασία φωτιστικού πετρελαίου.

2008

η ανάγκη για μπουκάλια μοντέρνας αισθητικής, υψηλής αντοχής στο στοίβαγμα και πρακτικότητα στη χρήση οδήγησε στο σχεδιασμό και κατασκευή ιδιόκτητων καλουπιών πλαστικών μπουκαλιών 4 και 1 λίτρων. Τοποθετήθηκαν νέες μεγάλες υπέργειες εξωτερικές δεξαμενές για αποθήκευση αντιψυκτικού.

2008

αποχώρησε ο ιδρυτής της εταιρίας Βασίλειος Γεροκώστας, λόγω συνταξιοδότησης. Τη διεύθυνση της εταιρείας ανέλαβε ο Κωνσταντίνος Γεροκώστας.

2009

έγιναν σημαντικές εργασίες αποκατάστασης και βελτίωσης της λειτουργικότητας του κυρίως κτιρίου και του περιβάλλοντος χώρου, μέσω της ένταξης στο Ε.Σ.Π.Α.

2010

κατασκευάστηκαν νέες μεγάλες υπέργειες εξωτερικές δεξαμενές ορυκτελαίων.

Sitemap

Επικοινωνία

ΓΕΡΟΚΩΣΤΑΣ ΕΠΕ

5ο xλμ Λαρίσης - Τυρνάβου / 41500, Λάρισα / Ελλάδα /

Τηλ : + 30 2410 591827, + 30 2410 591094

Fax : + 30 2410 592369

Τμήμα Πωλήσεων e-mail      : sales@gerokostas.gr

Τμήμα Προμηθειών e-mail   : suppliers@gerokostas.gr

Τεχνική Υποστήριξη e-mail   : support@gerokostas.gr

Γραμματεία e-mail                 : info@gerokostas.gr

Status

Άλλα Προϊόντα

No documents found.

Sprinter