Η Εταιρία
Ασφάλεια & περιβάλλον

Εταιρία » Ασφάλεια & περιβάλλον

Στη ΓΕΡΟΚΩΣΤΑΣ ΕΠΕ προτεραιότητα έχουν ο άνθρωπος και το περιβάλλον. Θέλουμε να προστατέψουμε την υγεία των ανθρώπων αλλά και τον κόσμο που θα μεγαλώσουμε τα παιδιά μας και θα παραδώσουμε στις επόμενες γενιές. Για αυτούς τους λόγους:

 • Διαθέτουμε:
  • Αντιψυκτικά χωρίς καρκινογόνες ουσίες, όπως νιτρίτες, αμίνες και φωσφάτες.
  • Λιπαντικά με πρόσθετα νέας γενιάς πιο φιλικά στο περιβάλλον και πιο ασφαλή κατά την επαφή με το δέρμα.
  • Λιπαντικά με μεγάλη διάρκεια ζωής, ώστε να μην αλλάζονται συχνά και να μειώνονται τα απόβλητα στο περιβάλλον.
  • Λιπαντικά κινητήρων εξαιρετικά ενισχυμένα με πρόσθετα τελευταίας τεχνολογίας. Ελαχιστοποιούν τις τριβές και μειώνουν σημαντικά την κατανάλωση καυσίμου. Προστατεύουν αποτελεσματικά τους καταλύτες και τα φίλτρα μικροσωματιδίων DPF. Δεν καίγονται εύκολα με αποτέλεσμα την μείωση των καυσαερίων και επικίνδυνων μικροσωματιδίων που εισπνέουμε καθημερινά.
  • Προδιαλυμένα λιπαντικά δίχρονων κινητήρων συνθετικής άκαπνης τεχνολογίας για μια πιο καθαρή ατμόσφαιρα και μειωμένη κατανάλωση καυσίμου.
  • Βιοδιασπώμενα λιπαντικά υδραυλικών και βιομηχανικών συστημάτων.
  • Ειδικά λιπαντικά για τη βιομηχανία τροφίμων.
 • Χρησιμοποιούμε τα πιο σύγχρονα μηχανήματα συσκευασίας και επιπλέον δικλείδες ασφαλείας, ώστε να εξαλείψουμε τον κίνδυνο μόλυνσης του περιβάλλοντος εξαιτίας ανθρώπινου ή μηχανικού λάθους κατά τη διάρκεια της συσκευασίας.
 • Τα μηχανήματα αυτά έχουν επίσης πολύ χαμηλές ενεργειακές ανάγκες. Συμβάλλουμε έτσι από την πλευρά μας στη μείωση της παραγωγής ηλεκτρικής ενέργειας επομένως και στα αέρια του θερμοκηπίου.
 • Χρησιμοποιούμε επαναχρησιμοποιούμενες παλέτες στις συναλλαγές με τους συνεργάτες μας και όχι μίας χρήσης, για μειωμένη χρήση ξύλου άρα και υλοτόμησης.
  Έχουμε καταφέρει να ελαχιστοποιήσουμε τα απόβλητα μας, τα οποία συλλέγονται και διατίθενται κατάλληλα.
 • Τα χρησιμοποιημένα λιπαντικά, αντιψυκτικά, υγρά φρένων και οι κενές συσκευασίες είναι επικίνδυνα για την υγεία μας και το περιβάλλον. Πρέπει να αποφεύγεται η παρατεταμένη ή επαναλαμβανόμενη επαφή με τα χρησιμοποιημένα λιπαντικά και πρέπει να συλλέγονται σε ειδικά σημεία, χωρίς να αναμιγνύονται με διαλύτες, υγρά φρένων, αντιψυκτικά και να διαχειρίζονται με εγκεκριμένο τρόπο. Ενημερώνουμε τους συνεργάτες μας αλλά και τον τελικό καταναλωτή για τη σωστή αντιμετώπιση των χρησιμοποιημένων λιπαντικών και χημικών, ενώ παράλληλα είμαστε από τις πρώτες εταιρείες στην Ελλάδα που συμμετέχουμε από το 2003 σε ολοκληρωμένο πρόγραμμα διαχείρισης των χρησιμοποιημένων λιπαντικών (ΕΝ.ΔΙ.Α.Λ.Ε. ΑΕ) και των συσκευασιών τους (ΚΕ.ΠΕ.Δ. ΑΕ).

Sitemap

Επικοινωνία

ΓΕΡΟΚΩΣΤΑΣ ΕΠΕ

5ο xλμ Λαρίσης - Τυρνάβου / 41500, Λάρισα / Ελλάδα /

Τηλ : + 30 2410 591827, + 30 2410 591094

Fax : + 30 2410 592369

Τμήμα Πωλήσεων e-mail      : sales@gerokostas.gr

Τμήμα Προμηθειών e-mail   : suppliers@gerokostas.gr

Τεχνική Υποστήριξη e-mail   : support@gerokostas.gr

Γραμματεία e-mail                 : info@gerokostas.gr

Status

Άλλα Προϊόντα

No documents found.

Sprinter