Προϊόντα » SPRINTER » Υγρά Φρένων » BRAKE FLUID DOT-4

SPRINTER

διαθέσιμες συσκευασίες:

1.000 LT
200 LT
18 LT
18x1 LT
40x200 ml

BRAKE FLUID DOT-4

Εισαγόμενο συνθετικό υγρό για υδραυλικά φρένα. Ιδανικό για δισκόφρενα. Συσκευάζεται στην Ελλάδα.SPRINTER


BRAKE FLUID DOT-4


Ιδιότητες & Προδιαγραφές


Είναι ένα υψηλής ποιότητας υγρό υδραυλικών φρένων βάσεως πολυγλυκόλης. Παράγεται αποκλειστικά από πρωτογενή υλικά, ώστε να υπερκαλύπτει τις απαιτήσεις των υδραυλικών συστημάτων φρένων τελευταίας γενιάς. Έχει όλα τα χαρακτηριστικά που απαιτούνται, ώστε να εγγυάται την ασφαλή και αξιόπιστη λειτουργία του συστήματος φρένων κάθε οχήματος, επαγγελματικού ή επιβατικού.

Υπερκαλύπτει τις προδιαγραφές:

FMVSS No 116 DOT4, SAE J1704, ISO4925 Class 4.


Ιδιότητες


  • Υψηλό Σημείο Βρασμού – ελαχιστοποιεί τον κίνδυνο εξάτμισης στον κύλινδρο των τροχών, ακόμη και κάτω από τις πιο ακραίες συνθήκες.
  • Βέλτιστο Ιξώδες – εξασφαλίζει την ανταπόκριση του συστήματος σε πολύ κρύες συνθήκες και την επαρκή λίπανση και την πρόληψη διαρροών σε υψηλές θερμοκρασίες λειτουργίας.
  • Αποτροπή Διάβρωσης - προστατεύει το πλήρες φάσμα των μεταλλικών μερών του συστήματος πέδησης από την διάβρωση που μπορεί να προκαλέσει υπερβολική φθορά των υλικών στεγανοποίησης ή ακόμα και απώλεια των υγρών και πιθανή αποτυχία του συστήματος.
  • Συμβατότητα με τα Λάστιχα – μεγιστοποιεί τη διάρκεια ζωής των ελαστικών υλικών στεγανοποίησης, εξασφαλίζοντας την ασφαλή και αξιόπιστη λειτουργία του συστήματος.
  • Συμβατότητα Υγρών - μπορεί με ασφάλεια να αναμιγνύεται με άλλα υγρά φρένων που πληρούν τις δύο προδιαγραφές DOT 3 και DOT 4.
  • Σταθερότητα Υγρού – έναντι στην υψηλή θερμοκρασία και την οξείδωση εξασφαλίζει σταθερά χαρακτηριστικά απόδοσης για μεγάλη και αξιόπιστη διάρκεια ζωής.

ημ/νία τροποποίησης: 16-02-2014

Sitemap

Επικοινωνία

ΓΕΡΟΚΩΣΤΑΣ ΕΠΕ

5ο xλμ Λαρίσης - Τυρνάβου / 41500, Λάρισα / Ελλάδα /

Τηλ : + 30 2410 591827, + 30 2410 591094

Fax : + 30 2410 592369

Τμήμα Πωλήσεων e-mail      : sales@gerokostas.gr

Τμήμα Προμηθειών e-mail   : suppliers@gerokostas.gr

Τεχνική Υποστήριξη e-mail   : support@gerokostas.gr

Γραμματεία e-mail                 : info@gerokostas.gr

Status

Άλλα Προϊόντα

No documents found.

Sprinter